Εταιρεία

Η εταιρεία “ΣΓΟΥΡΔΑ 1870”δραστηριοποιείται στον εμπορικό χώρο από το 1870. Οι διακυμάνσεις του εμπορικού χώρου λίγο την επηρέασαν αφού η μία γενιά φρόντιζε για την επόμενη.

Επιχειρηματικοί κολοσσοί κατέρρευσαν ή πουλήθηκαν, νέες επιχειρήσεις εμφανίστηκαν αλλά η εταιρεία “ΣΓΟΥΡΔΑ 1870”. ήταν από τις λίγες που κατόρθωσαν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να παραμείνουν στην ίδια οικογένεια.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η εγγύηση άριστης ποιότητας των προϊόντων στις καλύτερες τιμές καθώς και η προσωπική της σχέση με τον κάθε πελάτη.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κρύσταλλα , μαχαιροπήρουνα, πορσελάνες ,είδη δώρων, αλλά και μαγειρικά σκεύη, είδη ζαχαροπλαστικής και απίθανα εργαλεία για να κάνουν την μαγειρική σας διασκέδαση!

Οι σύγχρονοι εξοντωτικοί ρυθμοί ζωής, έχουν κάνει εμάς, την τέταρτη γενιά της “ΣΓΟΥΡΔΑ 1870”, ακόμη πιο ανταγωνιστικούς και υπεύθυνους απέναντί σας, ενώ παράλληλα με τις καλύτερες επιλογές προϊόντων φροντίζουμε και για την υποστήριξή σας μετά από τις αγορές σας (after sales service).

Για όποια διευκρίνιση – οδηγία αλλά και στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν που δεν σας ικανοποίησε 100%, θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Η πείρα και η συνέπεια τριών αιώνων στις υπηρεσίες σας.