Επιστροφές & Ακυρώσεις

H ακύρωση της παραγγελίας σας είναι δυνατή εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν σας έχει αποσταλλεί ακόμα το προϊόν. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να δείτε online το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας από το «Ιστορικό παραγγελιών».

Η εταιρεία “ΣΓΟΥΡΔΑ 1870”  κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα του με τις εξής προϋποθέσεις:

Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς εντός 10 ημέρων από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του χωρίς αυτή να έχει παραβιαστεί και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν συνοδεύεται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).

Για τα προϊόντα που συνοδεύονται με εγγύηση του κατασκευαστή, πέρα από το διάστημα των δέκα ημερών ισχύει ό,τι ορίζει η εγγύηση του κατασκευαστή.

Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο για επιστροφή σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η αξία του πιστώνεται στην πιστωτική σας κάρτα εάν η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα ή σε λογαριασμό σας που υποδεικνύετε, εφόσον η αγορά είχει γίνει με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Tα έξοδα επιστροφής σας επιβαρύνουν. Σε περίπτωση που το προϊόν κριθεί ελαττωματικό καθώς και σε περιπτώσεις που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του παραλάβατε λάθος προϊόν ή παραδόθηκε με ζημιά, τότε σας επιστρέφουμε και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

Επιστροφές σε δώρα τα οποία έχουν δοθεί διαφημιστικά ή σε προσφορά με κάποιο άλλο προϊόν δεν γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.