Φρέσκα μυρωδικά για πάντα!
Εννοείται ότι δεν πετάμε ποτέ, μα ποτέ, μαϊντανούς, σέλινα, άνηθο και άλλα τέτοια πράσινα όταν μας περισσεύουν.
Τί κάνουμε; Παίρνουμε παγοθήκες τα ρίχνουμε μέσα, τα σκεπάζουμε με λάδι και τα βάζουμε στον καταψύκτη.
Τα χρησιμοποιούμε όποτε τα χρειαστούμε, άφοβα και μπορούμε να μαγειρέψουμε όποια στιγμή θέλουμε χωρίς άγχος ότι μας λείπει αυτό ή το άλλο μυρωδικό. Θα χρησιμεύσει σε σάλτσες, σαλάτες κλπ.