Λαχταριστά τσιπς στο Air fryer
Θα χρειαστείτε:
2 μεγάλες πατάτες
Λίγο λάδι
Αλάτι, ρίγανη
1.Προθερμαίνετε το air fryer και ξεφλουδίζετε τις πατάτεςhttps://www.sgourda.gr/product-category/axesouar-mageirikis/apofloiotes/ και με ένα μαντολίνο τις κόβετε πολύ λεπτές.
2.Τις βάζετε για 15 λεπτά σε ένα μπωλ σκεπασμένες με νερό. Αφού τις σουρώσετε τις ξαναβάζετε με κρύο νερό άλλα 15 λεπτά να μουλιάσουν.
3.Σουρώνετε τις πατάτες με ένα σουρωτήρι και τις στεγνώνετε με μία πετσέτα.Τις ψεκάζετε με ένα σπρεύ λαδιού, τις αλατίζετε και τις βάζετε στο καλάθι να ψηθούν για 15-17 λεπτά μέχρι να ροδίσουν .Ενδιάμεσα τις γυρίζετε να πάρουν χρώμα παντού.
Στο τέλος προσθέτε την ρίγανη αν θέλετε.