Τρόποι αποστολής

Αποστολές παραγγελιών

Για παραγγελίες άνω των 59€

Για παραγγελίες πάνω από 59€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά, τα οποία τα πληρώνει η “ΣΓΟΥΡΔΑ 1870” για εσάς.(έως 3 κιλά και διάσταση συσκευασίας 30εκΧ20εκΧ20ΕΚ)

Για παραγγελίες κάτω των 59€ στην Αττική.

Για μικρότερης αξίας παραγγελίες (κάτω των 59 ευρώ) ή για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 3 κιλά και το μέγεθος κουτιού 30Χ20Χ20, τα μεταφορικά βαρύνουν εσάς.

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

1. Αποστολή με Courier (1-2 εργάσιμες)

 

 

 

 

Τα έξοδα αποστολής με Courier εντός Αττικής  3.00€ μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.10€.

Για εκτός Αττικής τα έξοδα  αποστολής είναι 3.5 € έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 1,30€.

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

Παράδειγμα, τα ελαφρά δέματα που έχουν μεγάλο όγκο.

Τα Διεθνή Ογκομετρικά Βάρη υπολογίζονται βάσει του τύπου: Ογκομετρικό Βάρος σε χιλιόγραμμα = Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά / 5000

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50.

2. Με πρακτορείο μεταφορών (2-4 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου).

Για τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε εκτός Αττικής, συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι περίπου 3 € για κάθε δέμα ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες που αναφέρουμε στους τρόπους πληρωμής.

Όταν παραλάβετε το δέμα από το δικό σας πρακτορείο θα πληρώσετε άλλα 2-4 ευρώ περίπου.

Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

 

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά. Αν παρόλαυτά παραλάβετε οποιοδήποτε είδος σπασμένο, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και η Sgourda 1870 θα σας αντικαταστήσει τα είδη χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00, Σάββατο 10:00-15:00

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο ‘Ολοκληρώθηκε’ και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής ‘Παραλαβή από το Κατάστημα’.